Slitsamt..

Är det att jobba natt. Gick på 21:00 igår och slutade kl 07:00 imorse. Fy tusan vad trött jag var då! Två stycken till sådana pass väntar  mig i nästa vecka. Får bli att ladda upp ordentligt med massa frukt, kaffe och en och annan red bull för att orka.
Sen har jag visserligen en spännande bok att läsa också... Fick Twilight bok-serien av min älskling. Så håller på med första boken nu, Om jag kunde drömma och den är riktigt spännande!

Idag har jag inte gjort så mycket.. sovit och vilat mestadels av dagen. Även spanat efter nya kläder jag kan klicka hem.. Har dock inte kunnat bestämma vart och vad jag vill/kan beställa. Lämnar det till morgondagen.

Förresten, för några dagar sen när jag kom hem på kvällen så hade Dennis fyllt badkaret med varm vatten med massa härligt fluffigt skum och massa tända ljus runt badkarskanten, så Romantiskt. Är han inte underbar min karl?
Det som hände sen var oväntat, men charmigt på sitt sätt .. vi satt där i badet, och njöt av värmem, doften från bubbelskummet, och varandras sällskap. Så rätt som det är tittar Dennis på mig en en ganska finurlig, lite fundersam djup blick och säger " Jag är så sjukt kåt att jag inte vet vad jag ska ta mig till".
Jag bara tittade på honom och bröt ut i totalt gapskratt- och han med!

Nu väntas det film!
Godnatt! //Sofia ♥

Tisdagskväll!

Äntligen har jag hittat den perfekta vinterkappan! Klickade hem skönheten från HM.
Fick avin på posten idag, och nu har den underbara, sköna fina kappan fått ett hem här hos mig. Den kommer få följa med mig under hela vintern och jag hoppas vi kommer trivas ihop- kappan och jag.

Kvällen rundas nu av med Ugly Betty först ut, sen Desperate Housewifes. Och lite mys med Dennis självklart!
Imorgon vankas det lunch på stan med Zandra och Anna.. ska bli himla trevligt. Efter det ska jag och min älskade mormor ta en sväng på stan.

Just det! Har klippt mig... kommer en bild här nedan så får ni se på resultatet..jag är mer än nöjd!

Haha.. måste tillägga vad en vän till oss sa här hos oss igår:
Jag - Men, varför ber du henne inte komma hit?
han " Men åhh.. jag har ju haft henne hela helgen, måste ju vara lite ledig också.".

Måste tillägga att det var hans flickvän han pratade om i det sammanhanget... det blev nog lite tokigt det där, hur han valde att säga att han ville ha en dag för sig själv. Men vi vet, både jag och Dennis att han älskar henne.

Puss o Kram// Sofia ♥

Nya frisyren

            

 
                   Jackan


RSS 2.0