Pssst...

I just wanna tell you.. you are great!!

En pepplista..7 bra saker om sig själv.
Gör en ni också vettja =)
  • Jag har fina bruna ögon!
  • Söt näsa!
  • Fina läppar!
  • Jag är snäll!
  • Jag är omtänksam!
  • Jag värnar om mina nära och kära!
  • Jag är rolig!




    Puss och godnatt

Tänk att så lite kan göra så mycket...

I dag har varit en superdag!
Först steg jag upp tidigt, åkte och jobbade. Mötte upp mamma och lillsyrran Tilda och lillebrorsan Mårten för att gå en sväng på stan.
Inhandlade en bikiniunderdel plus ett par hörlurar inför utlandsresan nästa söndag, jippi!!
Sedan mötte vi upp Zandra och hennes kusin och satte oss på ett café för att fylla på med lite snabb energi.
När jag skulle beställa min Chai-Latte (som är så sjukt gott) ser jag att bakom disken står en bekant som jag inte träffat eller sett på flera år..gissa att jag blev förvånad!? Ja, skapligt! Så jag beställde min Chai-Latte av honom, väntade och när jag fick den hade han skummat mjölken som ett hjärta och sa " En stor Chai-Latte med mycket kärlek till dig". Det var precis vad jag behövde! Någon som sa något värmande..Tyckte att det var så fint sagt!  Tack! Tänk att så lite, kan göra så mycket..

Kvällen avslutade jag hemma hos min super-mormor med varma mackor och Robinson, riktigt mysigt!!
Så idag har varit en riktigt bra lördag, så nu är jag nöjd.

Godnatt
Puss och Kram



   

Heartbeats

Åhh.. finns det någon mer underbar låt än Heartbeats med Tke Knife? Nej, jag tror faktiskt inte det.
Jag kan lyssna på den om och om igen. Jag tröttnar inte på den.
När jag lyssnar på den får det mina öron att jubla av glädje och min hud fylls av massa små knottriga prickar! jag bara älskar den låten, otroligt underbar.  Mys, mys, mys!

HEARTBEATS - The Knife

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away
Both under influence
We had divine sense
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, no

One night of magic rush
The start - a simple touch
One night to push and scream
And then relief
Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

To call for hands of aboveto lean on
Wouldn't be good enough for me, no
To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, oh

And you, you knew the hand of a devil
And you kept us awake with wolves teeth
Sharing different heartbeats in one night

To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, no
To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, oh


Jag har ett bra förslag till er.. Surfa in på youtube, sök på The Knife- Heartbeats Lyssna och njut gott folk!

Trevlig helg.

 Creds till mig för att jag är så bra och orkar upp klockan 5:00 imorrn och jobbar hela dagen ♥ !


Puss och Kram


Semesterdagar

Nu vill jag inte verka otacksam.. för jag älskar verkligen mitt jobb, trivs kanon! Jag började där 2007, sen var jag borta ett år.. impulsflytten till Härnösand. Sen kom jag tillbaka hit till Linköping och började jobba igen på samma ställe september 2008. Har gått som timvikarie, men alltid fått jobba väldigt mycket. Nu fick jag ett schema på heltid från april till och med sista augusti. Blev självklart jätteglad! Men en liten detalj... Jag får endast tio betalda semesterdagar! TIO dagar..
Det är nästan inget alls.. som en vän sa " Man ska jobba så gott som 365 dagar på ett år, men får TIO dagars betald semester". Nu gäller det i och för sig mig, eftersom jag inte är fast anställd i "vanliga" fall, utan endast timmis. Men ändå!
Okej.. jag har 15 obetalda dagar också. Men det känns ju inte så lönt att ta ut, förlorar ju massa pengar på det!
Nu har jag redan förbrukat fem betalda semesterdagar.. hur sjuttan ska jag spendera de andra fem?

Vill verkligen göra nåt riktigt kul och annorlunda denna sommar, förutom att enbart jobba.
Jag vill hemsk gärna åka på festival, det lockar. Nytt folk, bra musik, gemenskapen, lortigheten, tältandet... 
Även att bara vara här i stan, umgås med vänner, grilla, sitta på någon uteservering och dricka vin... bara mysa här i stan!
Men främst av allt vill jag som sagt på festival och även att något annorlunda spektakel ska dyka upp!

Nu ska jag inte sitta här och låta negativ igen.. jag åker ju faktisk utomlands den 17:e maj, i en vecka! Det är väldigt snart, det känns underbart. Jag längtar lika mycket som ett barn längtar efter att få öppna julklapparna på julafton!
Jag ska verkligen bara njuta den veckan. Ta hand om mig själv, vila upp mig. Det här är jag värd!

Nu ska jag se film på datorn i sängen. Dags att varva ner och försöka sova snart.
Jobba imorgon.

Ha en bra kväll!

Kramar



Bortsprungen Smila hemkommen!

Efter en vecka så har äntligen Smila, min katt kommit hem igen!
Såg henne på väg hem efter att jag handlat. Hon rymde förra onsdagen.. smet ut genom altandörren när jag stod där och rökte (dörren har ingen hasp på utsidan) så Smila var snabb att raffsa upp dörren och sprang då iväg. Letade efter henne jättelänge den kvällen, även letat efter henne hela veckan. Så att hon är hemma nu känns underbart! Nu behöver jag inte oroa mig längre.

Dagen idag har varit ganska seg.. har tvättat och inhandlat frukost, inte det roligaste.. men sånt som måste göras. Visserligen gjorde det inte så mycket, då vädret under dagen varit tråkigt. Regningt och grått. Hade tagit emot mer om det varit varmt och soligt. 
Mormor kom även hit och var supersöt och diskade min disk, skurade mitt köksgolv. mysigaste och snällaste mormorn i världen ^^, älskar henne ♥!

Resten av dagen som är min lediga dag på resten av veckan och helgen, vet jag inte hur jag ska spendera. Ingen verkar vara speciellt på att hitta på något. Så jag får väl nöja mig med en hemmakväll framför datorn.. boring!
Nu är det dags att fixa lite te..
Ciao!

Puss och Kram


Trött!

Idag har bara varit en sån där seg, tröttsam dag. För det första steg jag upp klockan 5:00 imorse för att börja jobba klockan 7:15. Så tänker ni säker, " Men varför gå upp så tidigt?" . Det ska jag svara på.. min buss går härifrån 6:17. Då är jag framme vid jobbet ungefär 6:45. Så tar det en liten stund att gå till jobbet från busshållsplatsen. Väl inne på jobbet ska det bytas om.. så jag är färdig och klar runt 7:00. Plus att jag inte sovit alls bra inatt. Har somnat och vaknat om varannat.
Har gjort tappra försök att hålla mig någorlunda pigg och allert tills arbetsdagens slut vid 16. Drack ca 6 koppar kaffe, några glas apelsinjuice, tog ett par dextrosol.. men var minsann lika trött på bussen på väg hem.
Alla dessa kemiska produkter fick förmodligen min kropp och hjärna att sega ihop ännu mer. Barar lurar hjärnan att man för ett ögonblick är iallafall en gnutta piggare. Sen övergår allt i en extrem seghet som sprider sig i hela kroppen.. ögonen svider, huvudet känns tungt och har en tendens att "nicka" till när man minst anar det! Fy, fy, fy för att vara så trött!

Efter jobbet träffade jag Anna en sväng. Vi gick och hämtade min gitarr som jag beställt. Har fått en stark längtan efter att lära mig spela. Kanske inte superbra.. till en början. Men att i allafall kunna ta några ackord, så att jag kan sjunga och spela samtidigt! Finns det något finare? Det får i allafall mig att smälta.. någon som spelar och sjunger samtidigt.. får rysningar i hela kroppen!
Sen gick vi hemåt till mig och lagade ihop lite mat, satt och pratade och hade trevligt.

Hm.. men nåt idag har fått mig att känna mig lite sådär tankspridd, orolig, ångestfylld, ensam. Trots att jag vet att jag absolut inte har en tillstymellse av anledning att känna så. Men idag gör jag det. Det är okej att känna så ibland.
Jag har försökt att hålla mig sysselsatt här nu på kvällen efter det att Anna åkte hem. Packade upp porslin som fortfarande legat kvar i flyttlådor, plinkat på gitarren, gått en promenad.
Kanske att det hjälpte lite.. Men nu ska jag inte vara pessimistisk.. imorgon är en annan dag. Och förhoppningsvis en bättre sådan. Vet att än sålänge står tvätt-tid inbokat för mig imorgon till klockan 16. Mormor kommer förbi också, väldigt mysigt och uppskattat.
Hoppas att något mer dyker upp då morgondagen är min enda lediga dag på resten av denna vecka inklusive helgen.

Puss och Kram


RSS 2.0