Sötnos!

Åh, måste bara berätta...
Bad Dennis att köpa kattsand, två påsar. Förde över pengar till hans konto och han kilade iväg för att göra det!
Efter en stund ringer mobilen.. Dennis är i telefonen.

Dennis "Hej älskling!"
- Hej hej...
Dennis" Du vet kattsanden... jag bytte den gamla sanden i kattlådan och hällde i den jag köpte.. och upptäckte att det var kattfoder"...
- Ööh, va?? Hällde du kattfoder i kattlådan?
Dennis " Hm.. jaa.. jag råkade köpa kattfoder istället för kattsand.. och hällde det i lådan innan jag upptäckte att det var foder.. Men jag åker och köper kattsand nu".
- Oj.. illa.. do it!

Det var den första incidenten... sen här nu under kvällen skulle vi ha lite mysigt! Dennis hade köpt chips och dipp.
Han ställer sig ute i köket för att blanda dippen.. och efter ett tag hör jag bara ett högt, förtvivlande FAAAAN!
Jag frågade vad som hände, och han svarar " Jag råkade ta creme fraichen istället för gräddfilen till dippen". Då blev han så irriterad att han gick till pressbyrån och köpte ny dipp. Inte för att det kanske hade gjort något med creme fraiche, men det är ju klart godare med gräddfil! :)

Han är rätt tokig ibland min underbaring! ♥

Trevlig kväll! / Sofia


Måndagsmys med glögg!

Glöggdags.. Här hemma ääälskar vi glögg! Jag och Dennis ska kura ihop oss i soffan under en filt, tända massa ljus och dricka ryckande het glögg, mysigt värre såhär på en måndagskväll.

Jag har precis kommit hem efter att ha varit på anhörigcentrum och pratat för ett gäng glada 12-åriga tjejer hur det är att vara anhörig till någon med ADHD! Det gick bra, och jag tror att dem var nöjda!

Ja, nu fanns det inte så mycket mer att säga för den här gången!

// Sofia

Allt är nästan perfekt!

Denna gång tänker jag inte be om ursäkt för att jag inte skrivit! Jag har gjort det avsiktligt, hade funderingar på att sluta skriva dä jag näst intlill glömmer att göra det iaf. Desutom har mitt liv förändrats till något mycket positivt. Vilket gör att jag valt att lägga mycket tid på det...

Jag har nu träffat mannen i mitt liv! Den finaste, mest omtänksammaste, ömsinta.. ja, jag skulle kunna hitta en miljon positiva saker om honom! Han kompletterar mig, skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom nu. 
Lördagen den 7/11-09 förlovade vi oss ♥, och 4/1-09 flyttar vi till en större lägenhet, en trea. Där kan vi börja slipa och forma vårat liv tillsammans. Allt är nästan perfekt! Det dröjer förhoppningsvis inte länge tills allt är perfekt... ni som känner mig vet vad jag menar, vi kämpar vidare!

                                                      
      Vår förlovning, 7/11-09 ♥    



Ringarna

    

Vi ♥




Puss och hej!// Sofia ♥





RSS 2.0