Semester...

Nu är det lääänge sen jag skrev! Men jag skyller på att jag jobbat så mycket och inte hunnit med att skriva.
Jag har hunnit med en del sen sist. Tänker inte skriva allt, utan bara det som jag själv anser trevligast.
Och det var helt och utan tvekan resan jag, min mamma och mina syskon var på. Flyget tog oss till Tunisien Sousse, där njöt vi i en vecka av sol, bad billig shopping , god mat och mycket, mycket mer! Kan varmt rekommendera Tunisien till alla som är ressugna och vill komma billigt undan. Resan dit med hotell kan man få väldigt billigt. Och att "leva" där är inte dyrt. Shopping är super-billigt! Så man får passa sig så att inte bagaget hem blir för tungt. Taxi kostar under en tredjedel av vad vi får betala för taxi här hemma. Så det kan man lätt unna sig att åka omkring med.

Jag vill tillbaka.. helt underbart var det att få komma bort, vila upp sig! Sola, bada och bara njuta av att inte stressa. Bara vara!
Få frukosten serverad på morgonen, lunchen uppdukad.. sängen bäddad. Allt är positivt med att resa.
Vi hade det så skönt vi fyra, jag, mamma och syskonen. Åkte piratbåtar ute på havet, där vi även fick bada. Var på Alzahra, där vi fick se magdans, lasershow, fakiruppträdanden och mycket mer.
Ska försöka spara ihop till en ny resa till hösten. UNDERBART!

Att komma hem igen blir på både gott och ont. Man glömmer känslan av att ha varit bortrest för snabbt. Kommer hem till vardagen, stressen och allt det tråkiga.. som att bädda sängen, städa tvätta osv.
Sen är det väldigt skönt att få sova i sin egna säng, träffa vännerna.. även uppleva resten av den svenska sommaren.. men den delen kommer jag inte stå för just idag, då även detta årets svenska sommar verkar bli en besvikelse. Solen värmer ju knappast!! Hoppas det blir ändringar på det..

Just nu är jag hemma från jobbet då jag blivit sjuk. Fått halsfluss såhär lagom till midsommar! Fy, fy, fy! Hoppas att penicillinet hinner göra verkan tills dess så att jag iallafall kan träffa mina vänner och vara med på en del av midsommarplanerna. Tills dess är jag hemma och kurerar mig med iprén, kåvepenin, baffucin och massa thé.

Love// Sofia

Hotellets Saltvattenpool
 

Medina

Medina





Hennatattuering

Trasig dator..

Min dator har gått söder under mystiska omständigheter!
När jag kom hem från jobbet en kväll..startade inte datorn. Verkar inte som att det kommer någon ström till datorn.. så nu måste den skicka till LG för reparation. Hoppas att det enbart är det som är felet, så det inte är något annat.
Vill inte att det ska vara något som innebär att de måste formatera datorn.. då ryker alla foton, all musik, dikter, arbeten.. allt! Det får absolut inte ända! Jag har varit så klantig att jag inte kört backup på mina viktiga filer.. ajabaja på mig!
Ska fixa till det så fort den är lagad... det jag ville säga med det här inlägget, var dels det som jag fått sagt. Plus att jag kommer skriva om ex, resan när datorn är lagad.
 Ha en bra kväll!

Puss och Kram


RSS 2.0