Vecka 28.

Det går framåt... jag börjar bli riktigt nervös nu faktiskt! Nervös inför förlossningen.. Men kvinnor i århundraden har fött barn, så varför skulle inte jag klara det!? Jag kommer klara det.. men jag är allt nervös i alla fall!

Nu har vi inhandlat massor med söta bebiskläder.. även spjälsängen är komlplett nu. Skulle vilja köpa en mobil att hänga över spjälsängen bara. Och lite fina filtar. Även skötbordet är inköpt :) . Det enda som är kvar nu är vagn...Vi har funderat på en Leviroo.. en vagn från tyskland. Det är ett bra pris på vagnen och man får med flera olika delar! Och den är godkänd enligt EUs regler... Någon som vet något om den vagnen?

I måndags var vi på könsultraljud! Vi ska bli föräldrar till en liten flicka =) . Det var inga tveksamheter om att det är en liten tjej som befinner sig där inne. Mys ♥ .

Leviroo vagnen.


Ett år av kärlek!

Igår firade jag och min käraste karl 365 dagar av kärlek! Och jag hoppas på många, många fler :) .
Vi åt trerätter middag på resturang, förrätt: Någon form av varmt bröd med räkröra på, Varmrätt: Fläskfillé med klyftpotatis och en jättegod sås, Efterrätt: cointreau-smaksatt créme brulee. Hur gott som helst :) . Efter middagen gick vi på bio (Inception) .  Det var en himla lyckad kväll!
Jag älskar dig Dennis Dahlqvist ♥ !

Imorgon ska vi på det efterlängtade könsultraljudet, vi längtar med spänning!

Det ska bli underbart att få se bebisen efter så lång tid.
Att få en liten glimt av den underbara som vi snart har i våra armar!
Vi längtar efter dig ♥ !

92 dagar kvar till beräknad förlossning!

Förresten.. blir ingen resa till ullared. Fick hem ett brev från researrangören att för få har bokat. Så vi får pengarna tillbaka för biljetterna. Himla synd.. hade sett fram emot det. Men jag tror på ödet, så det var nog inte meningen att vi skulle åka dit!
Får shoppa bebissaker här hemma istället!

Lite fint till bebisen.. VILL HA!!!



Vecka 27.

Bebisen sparkar på för fullt därinne. Supermysigt ♥. Vi längtar efter att få träffa miraklet som bor i mig.
På måndag den 23/8 får vi reda på om det är en liten kille eller tjej. Vi har nämligen bokat tid för könsUL, då jag absolut vill veta vilket kön bebisen har :) . Känns lite kul att kunna köpa nåt som är speciellt till kille eller tjej. Desutom blir det betydligt lättare att bestämma namn.
Vi ska även åka en tripp till Ullared jag och Dennis nästa fredag den 26/8. Då blir det att inhandla en massa till bebisen. Och förhoppningsvis något även till oss.. om pengarna räcker vill säga :) .
Jag har gjort världens längsta inköpslista...  Men det ska bli himla skoj att åka dit!

           Här kommer lite bilder på magen ♥ 

              



Kramar// Sofia


RSS 2.0