Tisdag med Desperate Housewives!

Illamåendet som kom krypandes på kvällen, blev ännu värre i söndags.. eller närmare sagt natten söndag till måndag! Jag åkte på en släng av magsjuka.. Fy för att kräkas! Men nu idag mår jag bättre, känner mig självklart lite utmattad, trött och har en aning huvudvärk. Men ingen feber eller kräkningar.. så jag tackar för det!


Ikväll ska jag vila upp mig lite till framför tv:n och Desperate Housewives. Jag älskar den serien och missar inte ett avsnitt! Tittar du? Missa inte ikväll, på femman klockan 21!

Nu ska jag och min karl äta sen middag, kyckling i ugn med avocadoröra och sallad :) Mums!





Trevlig kväll! // Sofia ♥

Frukost

Jag vet, kanske lite sent.. men jag har faktiskt unnat mig själv att sova länge idag! Jag vaknade några gånger tidigt, tidigt imorse.. men somnade om. Det var faktiskt himla skönt!
Så nu har jag ätit frukost, fullkornsbröd med rökt skinka, ruccolasallad och några skivor tomat och lite svartpeppar på.. Mums :) . 

Igår var hela familjen hos mormor och åt våfflor.. det var trevligt, och mysigt att få träffa lilla älskade mormor.
Det var även himla skönt att komma hem, slänga sig i soffan och halv-sova. Jag kände något jag inte känt förens igår kväll... Och det var illamående.. det bara vände sig i magen, och jag var helt övertygad om att jag skulle kräkas. Men så blev inte fallet. Illamåendet gick över, men låg minsann där och smålurades i mellanåt resten av kvällen. Jag sov skönt hela natten, vilket uppskattas!

Får se vad denna dag har att erbjuda för spännande!




Trevlig söndag! // Sofia♥


Torsdag med våfflor!

Idag är det ju självaste våffeldagen! Jag har smaskat på dundergoda våfflor hemma hos Nellan. Gott med nygräddade våfflor och kaffe, och mysigt och trevligt med pratstund!

Blev även en våffla tillsammans med Dennis senare på kvällen :) . Men det är ju helt okej eftersom det är jusst våffeldagen.

Imorgon är det fredag, och jag hoppas innerligt på att jag inte är lika trött som idag.. ska nämligen jobba från 10-18 och behöver då en gnutta energi för att orka vara hjälpsam och trevlig. Så snart är det kudden och sängen som gäller för mig. Lär somna som en stock.. har ju varit vaken sen 06:00 imorse.. Nej, jag valde inte självmant att gå upp då.. det bara blev så när jag vart extremt kissnödig och sen inte kunde somna om. Lika bra att gå upp då tänkte jag! Japp, och sen har jag varit supertrött hela dagen.  Men som sagt.. det gör inget ♥ .

Så nu lite mys och tv med Dennis, sen sova!




Puss♥ // Sofia

Jobb och nytt schampo!

Nu snart ska jag åka iväg och jobba! Helt sjukt vad ansträngande det är för kroppen just nu... trodde verkligen inte att jag skulle bli så utmattad, svettig och yr av tre timmars jobb.. men det blir jag! Och imorn ska jag jobba från 10-19.. !

Idag känner jag mig en aning mer utvilad iaf.. vilket känns underbart, då jag knappt sovit bra någon natt på ungefär 2 veckor.

På tal om något helt annat... Jag köpte Syoss-Schampo igår, ville testa och desutom hade ica här i berga erbjudande på syoss-schampo. 49 kr flaskan vilket var helt givet för mig... :) .

Syoss är ett schampo med salongskvallité som säljs i dagligvaruhandeln. Känslan efter att ha tvättat håret med detta vardagslyxschampo jämförs med en hårtvättning efter ett salongsbesök. Vilket jag inte fullt håller med om, men visst känns håret rent och fräscht!
Så imorse tvättade jag håret med det.. och följade betyg får det av mig:

Drygt, behöver inte använda mycket schampo för att få till ett härligt lödder
Luktar friskt och fräscht
Håret blev luftigt och känns inte tungt efteråt när det torkat
Billigt 49 kr (500 ml) ordinarie ca pris 69 kr för 500 ml
Ganska tråkig flaska


Väl värt att prova!





Puss på er! // Sofia ♥

Trött och glad!

Nu efter att jag varit vaken i sisodär 2 timmar blir jag sjukt, läskigt supertrött! Så trött att jag faktiskt skulle kunna lägga mig och sova ett par timmar.. vilket jag starkt överväger!
Denna trötthet kommer flera gånger om dagen.. men jag vet ju vad det beror på :)  så det är helt okej!

Det är mycket annat jag skulle vilja beskriva, men inte riktigt än :) .




// Sofia ♥


Lycklig!

Jag är så lycklig! Kan inte beskriva med ord. Kan knappt tro att det är sant. Underbar känsla. Men är lite rädd för att hoppas på för mycket än. Men snart så... :) . 
Du och jag Dennis ♥, Jag Älskar Dig, Vi, Oss!

Förkylning.

Jahopp.. så har jag åkt på en hejdundrandes förkylning med feber och hela kittet!
Snuva, nästäppa, torra läppar, huvudvärk och feber.
Tredje dagen nu, och känner mig inte bättre. Skickade iväg min karl och lillebror förut för att handla bra "sjuklingsaker". Så nu är skafferiet laddat med honung, Varma koppen, apelsiner och thé som jag kan kurera mig med.
Hoppas att jag blir frisk snarast så jag kan återgå till verkligheten...

Nu ska jag dricka honungsvatten och se på film Vinyan blir det!

Ha det! // Sofia

RSS 2.0