Barnmorskebesök.

Allt var tipptopp med mig och pluttan!
Mina värden var kanon, och hjärtat slog på så fint på vår lilla tjej!
Barnmorskan mätte livmodern, som idag var hela 31 cm. Ytterligare ett par till kommer det bli.. Så magen har inte slutat växa än ;P.

Berättade om min nervositet inför förlossningen.. och barnmorskan ska boka en tid så att jag får komma på studiebesök på förlossningsavdelningen. Det känns väldigt skönt.. Och jag hoppas att det besöket gör mig något lugnare.
Jag har väldigt mycket tankar och rädslor kring förlossningen. Dels smärtan och att tappa kontrollen. Rädsla över att spricka extremt mycket. Eller att något ska gå på tok med bebisen. Kan tänka mig att alla har rädslor när det gäller sin förlossning! Och jag hoppas att min rädsla och nervositet övergår till något positivt och ger mig styrka ist! Jag har ca 7-8 veckor till att ladda och förbereda mig mentalt. Ut ska hon ju =) .

Med oss hem från barnmorskan fick vi två babyväskor fyllda med bra saker.
Det var blöjor från Libero och Pampers samt tvättlappar, en bodie med tillhörande mössa från Lindex, en tvättlapp från polarn o pyret, en mjukisfigur att hänga i vagnen, en haklapp, amningsinlägg, bindor sen olika små prover på krämer, babyoljor och en liten påse tvättmedel!
Det tackar vi för =) .

Nu ska jag strax börja med maten.. Pastasås gjord på creme fraiche, fläskytterflille,Paprika, gul lök samt vitlök :) och kryddor! . Smaskens!




Gåvor!

Det är alltid lika uppskattat och glädjande med en gåva. Stor som liten!

Av min familj fick vi 33 blöjpaket i olika storlekar.. Så himla snällt =) . Nu behöver vi inte tänka på blöjköp den närmsta tiden iaf. Himla välbehövligt! Tack en än gång!

Vi fick även en jättefin present av Michelle, en vän till min mamma. I presentpåsen låg det kläder från Lundmyr Of Sweden..  Jag älskar deras kläder! Så söta och fina. Tack Michelle =) .

Det där med vagn som jag skrev om i förra inlägget... Det är avklarat nu! Skööönt!
Vi hittade en fin på blocket. En Brio sing modell 08. Fick med sitt och liggdel och regnskydd.. kanonbra! Nu väntar vi bara på att lillan ska komma ut så att vi kan ut och teståka vagnen =) .

Allt är nästan inköpt till vår prinsessa.. Bara lite smått kvar som vi ska inhandla imorrn på ULLARED!! Japp.. Imorrn åker vi dit! Vi bokade en ny resa.. och det käns himla kul att det äntligen blir av. Lär bli massa shopping..
Ska försöka komma ihåg att fota våra fynd och lägga upp här sen =).

Nej, nu ska jag göra mig iordning.. ska snart iväg till barnmorskan! Puss puss!







RSS 2.0