Söndagsmys med huvudvärk.

Japp.. så är det för mig idag. Huvudvärk från gårdagens fest, och det innebär mys med Dennis i soffan ikväll med film, varma fluffiga täcken och chips ! Mys, mys, mys...  Mindre mysigt är det ju förstås med huvudvärken, men jag har mig själv att skylla som drack både öl och vin igår... ajabaja. Det är ju faktiskt inte bra att blanda.
Så nu ska jag krypa ner under täcket i soffan, pussa på Dennis och njuta av en bra film :) .

// Sofia

Varje dag känns som en städdag...

Jag blir så trött på allt skit som samlas överallt! Jag blir så trött på det, att jag snart inte orkar bry mig om allt stök. Det spelar ingen roll om jag/ vi med ett stort? städar varje dag... det ser lika skitigt och stökigt ut efter en stund igen iaf!
Är det inte den växande diskhögen så är det smulorna på golvet som klibbar sig fast under fötterna. Är det inte det så är det kattsanden på toaletten som har skvätt ner hela badrummet, sängen som inte är bäddad, persiennerna som inte är uppdragna, sopporna som inte är slängda, tomma mjölkförpackningar som står på bord och diskbänkar.. jaa.. jag kan rada upp 100 till saker!
Känner mig helt utmattad bara av att tänka på allt... desutom går det åt så mycket energi åt att säga till den andra parten att hjälpa till.. för det kan vara knepigt det där med att ta egna initiativ tydligen. Det händer ju inte med automatik att han, min älskade karl får för sig att vi ska städa.. det är ALLTID jag som får ta tag i det först! Det gör att jag blir sur och på dåligt humör! Jag hatar att behöva säga till...

Är det en gen män har? Anti-städ-genen?
Visst, jag gillar inte heller att städa. Men däremot gillar jag att ha det snyggt omkring mig. Gör inte alla det? Och det blir det ju inte av sig själv... då måste man städa!

Nej, nu ska jag inte beklaga mig längre.. nu är ju disken diskad, golvet dammfritt, soporna slängda...
Dags för kaffe! // Sofia ♥


Hur kommer ni fira..?

Tänker på Allahjärtansdag såklart!
Är det överskattat, eller ett ypperligt tillfälle att dela och visa lite extra mycket kärlek till den / de man älskar?
Jag tycker att det är ett ypperligt tillfälle, och kommer givetvist att fira kärleksdagen med min karl.
Det finns några detaljer jag tänkt på, något som jag tror skulle uppskattas..iaf från mitt håll ;) .
Desutom har jag gjort ett egettillverkat kort att ge till honom, plus att jag tänkte överraska med frukost på sängen med massa goda saker så som färsk frukt, juice, gott färskt bröd och gott pålägg.  Till mina nära och kära använder jag mig nog av // Sofia ♥                            

  • Middag hemma, med romantisk dukning.
  • Cupcakes.
  • Chokladdoppade jordgubbar.
  • Mousserande vin.


Syndat!

Idag har jag inte varit lika duktig.. inte gått någon promenad och desutom "syndat" med fikabröd!
Så det blir dubbelt upp med promenad imorrn. Men jag tänker ge gärnet nu!!
Nellan var här och fikade idag... så himla kul att träffa henne. Var ju trots allt ett bra tag sen vi sågs. Vi hade massor att prata om, och det är alltid lika trevligt!

Förresten, någon som har tips på någon bra träningsmusik?

Nu ska vi titta på film här hemma, jag och min karl!


Åren går

Grattis i massor till min älskade mormor som fyller år idag.
Hon är den absolut bästa mormorn som finns, så jag hoppas att hon får en underbar dag med allt vad det innebär för henne. Vi ska dit i eftermiddag och fira henne. Jag älskar dig Mormor!

Ja, åren går och vi blir knappast yngre. Även jag har blivit ett år äldre (24) och visare!?

Nu ska jag förbereda min frukost/lunch ( pulverskake), ladda Ipoden med ny musik, sen ut och ta en rask promenad!
Nu j*vlar ska det arbetas för att få resultat!

Ha en bra dag!// Sofia ♥


Alltid är det något som lockar!

Ja, och just nu är det två toppar från Ellos!
Jag älskar dom.. borde kanske göra en plats åt dom i min garderob, eller vad tycker ni?
Det är himla svårt att motstå, eftersom topparna är både snygga och billiga..bättre kan det ju knappast bli!

Nu snart blir det fika med Jenny! // Sofia ♥


Han är nog bäst!

Jobbet idag flöt på utan några svårigheter, underbart! Det var ju trotts allt min första "riktiga" dag idag.. och jag hade butiken helt själv. Känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv som kunde hantera allt så bra för att vara "nybörjare". Och ett stort plus- Det var så himla kul!

Hemma väntade en överraskning.. Dennis ringde och sa att jag skulle skynda mig hem för att han ville visa något.
Mina pirr-förvantansfulla-glad tankar sattes igång och jag skuttade ut från bussen i den moddiga snön för att ta reda på vad han hade hittat på.. och visst är han helt underbar om jag får säga det själv. Ja, förmodligen bäst! När jag kom hem efter jobbet överraskade han mig med att ha tappat upp ett varmt skummbad till mig. Och självklart med tända ljus runt badkarskanten och med ett glas vitt vin bredvid (han vet minsann hur jag ska charmas) . Mitt hjärta skuttade av lycka och välmående.. vilken underbar pojkvän jag har! Han är nog som sagt bäst!

Imorgon kommer Jenny för en fika och spana in vår nya lya... :) . Det bir trevligt, då det var ett tag sen vi sågs!
// Sofia ♥




Tisdagslyx..

Får man unna sig ibland, och det är precis vad jag och min karl tänker göra ikväll!
Till middag äter vi min egenkomponerade kycklinggryta, efter det lyxar vi till det med salta kex, brie och mögelost samt vitt vin till det. Och självklart avnjuter vi det framför en bra film och tända ljus!

Imorgon ska det jobbas hela dagen, från 10-18:00 i butiken Festligt&Bakat, Och jag klagar absolut inte då det är en väldans trevlig butik ( Ta en titt vettja). Desutom finns det ju inget roligare än att träffa människor.

Ha en bra kväll ni också! // Sofia♥

RSS 2.0